11 ITEMS FOR SALE


säljer lite till på Tradera.

LIVE AT GLASTONBURY FESTIVAL


'Feel the fire in your belly and the romance in your heart as you listen, let your voice break into rapture – and you too sigh no more'VERSACE FOR H&M

preview Versace's upcoming H&M collection - debuterar den 17e November '11.
samt en Pre-Spring collection den 19e Januari '12
jag känner the MUST HAVE feeling, bubbla inom mig.

CLUTCH BAG BY CLARKS


jag fann denna snygga clutch väskan för ₤1 när vi besökte Brick Lane i lördags (det sanna second hand och vintage paradiset i London).
den ser möjligtvis lite sliten ut, men för så lite pengar kunde jag inte bry mig mindre.  så fin, så fin!

KÄR PÅ TVÅ HÅLL

jag är tillbaka i London sedan fem dagar tillbaka, det regnar konstant - hoppas det går över snart! 

Paris, med sina otroligt vackra byggnader, språket, vinet, konditoriets baguetter till frukost, marknaderna.. och tillsammans med min syster och moster. vi, som älskar vintage och second hand - hade hoppats på många affärer och fynd, men det var väldigt få och dyrt tyvärr.  en marknad hittade vi dock, som hade många godsaker och fynd! jag antar att Paris gör sig bäst till fots, och det var precis vad vi gjorde, (med hjälp av metron)  väldigt fin stad och bra resa!

hemtrakten var verkligen underbart att besöka!  jag uppskattade allt och alla så mycket och det kändes väldigt fint att vara hemma.  både farmor och mormor bjöd på jordgubbstårta vid besök, det var bror Calles student och jag grät floder när han sprang ut, det absolut roligaste besök på björksäter, alla syskonen var hemma tillsammans, att dansa med fina fina vänner, köra bil, krama min katt Pelle, älskade mamma och pappa - och mer därtill.

jag absolut älskar London och att vara här, men jag ser väldigt mycket fram emot att komma hem igen - till nära, kära och den svenska sommaren.


OFF TO FRANCE

klockan är 22.26, ska ta en dusch sen krypa ner i säng - beger mig till Heathrow tidigt imorgonbitti.  jag har resväskan färdigpackad inför mina 7 dagar i Frankrike och 5 dagar i Sverige.  ser så himla mycket fram emot den här pausen på 12 dagar.  ska bli underbart! 
Lots of love, MJOURNEYför att vara helt ärlig, så mår jag väldigt väldigt bra. visst finns det alltid någonting som gnager och är på tok, men för en gångs skull är det inte större än det som är bra.  så jag vill bara berätta att jag är glad, välmående och hemskt tacksam.

ETT PAR KNÄPPNINGAR