29/12 TIDEN GÅR FORT, EGENTLIGEN

dagarna innan jul pysslade och bakade jag med mormor, moster och syster. sen vart det dagen innan julafton helt plötsligt, och jag gick på mitt nattpass, sov under dagen, vaknade och firade julafton hos mamma - gick på ett nattpass till, sov under dagen, vaknade och firade juldagen hos pappa. sen var det den klassiska utgången på juldagskvällen. bekanta ansikten från förr, mycket dans och mycket alkohol - det var som det brukar!

dagen efter vaknade jag sjuk. SNOR förkyld för att vara exakt, samt hostar upp allt jag har inom mig. och det håller i sig än, jiha! så veckan som gått, för att försöka undvika att jag är sjuk, har jag gjort allt för att inte undvika mellandagsrean som glänser överallt. den får inte missas! plus att det är jättetråkigt att ligga och vänta på att bli frisk.
vad gör man inte för att få fynda! det hjälpte möjligtvis inte min röda, rinnande näsa eller skavda hals - men det värmde och fyllde det där fashion-rummet i hjärtat.

nu är det två dagar kvar på detta året. det går lika fort som alltid. fast detta året var något särskilt, jag fann mig själv lite mer. ser fram emot den 31e på lördag, firande och framförallt - det nya året.


28/12 OSCAR DE LA RENTA

OSCARPRGIRL'S 2011 INSTAGRAMS - the year in review
'PR girl for Oscar de la Renta, reporting from inside one of the most prestigious fashion houses.'
'

17/12 KAPTEN RÖD, LIVE PÅ MEJERIET


konserten vart verkligen jättebra! och fint var det att gunga med järngänget. KÄRLEK till er.  plus att Promoe hoppade fram från ingenstans och svängde på stämbanden lite grann tillsammans med Kapten Röd - asbra!


det här sista, och otroligt roliga fotografi är det BÄSTA jag sett och tagit på länge! det sammanfattar mitt och Nuttes jättelånga besök på uteställets toalett (som vi besökte efter konserten, sådär LAGOM i gasen) som inkluderade massa skratt, rött läppstift och ja, jag minns knappt mer. men kul var det!!

14/12 EARLY XMAS GIFT

idag fick jag en AWESOME julklapp av Mange!
en biljett till COLDPLAY, live in Copenhagen - August 28th 2012. 
WEEE. FY VAD JAG ÄR GLAD FÖR DEN!  PUSS!

13/12 TOPSHOP TUMBLR:

inspirerande och jättekul att skrolla igenom - KOLLA SJÄLVA!
och de där BANANA heelsen ser inte alls dumma ut i mina ögon.idag kom jag hem hoppfull efter jobbet. förväntansfull, och allt annat som kan vara fullt, över att en tänkbar nyårsklänning som jag beställt, och som kom med posten idag, skulle sitta som gjutet på min kropp. men icke san icke (såklart). och som grädden på moset är den slut på lager.  tack och hej.


EN SAK TILL. jag jobbdrömmer en aning, har hittat några jag vill söka!  ge mig tid och ork till att skriva ett par brev. blir ju så sugen när man väl hittar nåt spännande!

12/12 HARD WORK WORK

måndag, och jag tycker att jag gör inget annat än går runt i mina scrubs på äldreboendet. den där Januari-lönen kommer sitta som en smäck.picz, från en lagom fin fredagskväll.

9/12 BULLBAKARBERTA

för att vara den som nästan aldrig kollar på tv, följer jag IDOL av alla program - och idag är det FINAL! jag är så spänd! och att jag och mina vänner gör en helkväll av det är ju faktiskt jättekul, haha.

tänkte skryta med att jag alldeles nyss slängt ihop en kycklingpaj och en mjuk pepparkaka. åh vad jag saknat att dona i köket.
7/12 IN LOVE. PUNKT SLUT.6/12 MISS PARKINSON,jag saknar dig, min älskade vän. och önskar att du var nära.

hoppas Kanada behandlar dig väl, och att jag får se ditt veganska ass snart igen.

5/12 BOWLING AT LUNCH5/12 SNYGGASTE OMSLAGET

det är så att jag vill rama in det!


4/12 IF IT MEANS A LOT TO YOU

har vart konstant i Sisselas lägenhet denna helgen. vänner, skratt och sjungade på Kopparslagaregatan 3, med vin och cigaretter i överflöd.  jag är nu hes som en kråka - kan hända att jag hamnat i målbrottet.
utöver det - idol-tittande, pizza x3, syskon dos, bio och andra advents mys.  bra helg.

1/12 VARJE MOLN HAR EN SILVERKANT

känner mig väldigt klen, men jobbar på väldigt bra ändå denna veckan.  våga vägra bli sjuk!


Strumpan, min Snärshults-katt och trogna sängkamrat ♥