JAG VET EN DEJLIG ROSA

vädret var inte riktigt med oss under loppisen i lördags, men det var väldigt trevligt ändå.  och att komma till västkusten för en stund var precis vad jag behövde. samt lite Malmöfestival i gröna klackar och skönaste kvällsvärmen på jag vet inte hur länge.

DON'T CRY FOR LOUIE

nu har jag deppat sönder utan anledning i cirka två dygn och är grymt trött på det.  faktum är att det är strålande solsken ute och jag känner ingen lust att gräva ner mig under täcket längre.
x antal samtal angående jobb och andra ärenden som jag ignorerat på tok för länge och en dusch senare, känner jag mig helt plötsligt tusen gånger bättre.ska gå igenom allt jag äger och försöka släppa taget om det mesta, för att på lördag ska jag ställa mig och sälja på loppis i Landskrona. kan bli kul.

MAKE MY DAY.


VILL JÄTTEMYCKET SE.


DROPPAR AV SOLREGN.

jag börjar bli väldigt rastlös här ute i Snärshults skogar.  ta mig dit pulsen är.

nio nätter under elva dygn - tack för mej.    och det är än en gång dags att ta upp jakten efter jobb och säker inkomst. att bänka sig framför skärmen för att redigera CV och personliga brev, efter brev, efter brev..  hopplöst? 

önskar mig en sväng sommar denna kommande vecka - så att jag kan ignorera min arbetslöshet lite till och rymma iväg till havet och sandstranden för en stund. 
min vita kropp skriker efter solsken.

updating at 8pm.
fick två nätter till på jobbet - så hej och hå,
nu hoppar jag på den fjärde i rad.

PICZ.


Me and Phoebe by the pool at the playground.


Rufus and Purdey.


outside White Hart pub. Emma, Liz, Mie, Julia and Sofia.

PUSS


BILL CERVIN JOHANSSON

utövade mina frisör-skills på lillebror tidigare i veckan. och fan va bra det blev!


NATTPASS FRAMFÖR MIGförsta passet 3-6/8 : gick på onsdag kväll, går av lördag morgon.
andra passet 7-10/8 : går på söndag kväll, går av onsdag morgon.
tredje passet 12-15/8 : går på fredag kväll, går av måndag morgon.

hej, jag kommer inte ha nåt liv på ca en och en halv vecka.
gonatt.

MIRAKELSOPPA

vitkål, rotselleri, morötter, gul lök, purjolök, grön paprika, grönsaksbuljong, krossade tomater och vatten .. det är vad min diet soppa består av. den ska ätas i sju dagar. jag är på min tredje dag och fy fanken vad jag tröttnat på den alleredan.

det vart en dag i Juni som jag ställde mig på vågen i mitt engelska badrum, och insåg att jag gått upp mer än vad jag nånsin kunde föreställa mig. jag blev så upprörd att jag ringde till min syster och grät - haha.
sen dess har jag tappat cirka hälften av den äckliga vikt jag gått upp - heja!  men kommer på migsjälv att fetmadeppa alltför ofta fortfarande, så jag bestämde mig för att ge en diet ett försök?

det är så fruktansvärt tråkigt att inte vara nöjd med sin kropp! varför inte bara omfamna celluliterna, dallret och valkarna liksom?  jag vet inte. det enda jag vet är att jag gett mig fan på att komma i mina jeans som passade perfekt för fem månader sen.


PURPLE RAIN

idag tog jag årets första dopp i Lursjön. fin dag!

halv fem på morgnarna under festivalen förra veckan, spelades denna förbaskat bra låten som sista låt i partytälten. då låg jag halvdekkad och nynnade i tältet med ögonmasken på.


SKO FEBRIG
TILLFÄLLIGT NR.

festivalen vart väldigt okej!  bra ös, kul folk, gott vin.  regnet ville aldrig sluta falla under dessa dagar - så vi slutade bry oss om hur leriga vi blev.   och min kära ägodel mobiltelefonen blev stulen, ack. 
jag var dock den som festade lagom hårt/mesigt, gick o la mig i hyfsad tid, städade undan rester av burkar, flaskor och annat skräp som täckte vårt kryp in/skydd ifrån regnet och stod för matlagningen vid frukost och middag.  kände mig för många gånger alldeles för gammal för festivalandet? HE-HE

idag vart det skönt att komma hem iallafall, och det har varit en absolut underbart fin sommardag!  en efterlängtad och välbehövd dusch, lite brygg häng med benen dinglandes i sjön och en cykeltur med mamma i skogen letandes efter kantareller.