SNARKAR MED STRUMPAN

jag trivs och har det obeskrivligt bra med mina kära i den svenska sommaren.
imorgon åker jag på festival i Smålands skogar.     ser verkligen fram emot det!  (jag fasar dock över att tälta i fyra nätter, det brukar räcka mer än väl med en natt för mig. jag föredrar att sova inomhus, i en säng.)
men ÅH. det ska bli hemskt roligt!  kram.




HOME

jag är för tillfället i systers lägenhet i Landskrona och kom på migsjälv att faktiskt vara helt själv. det var jättelängesen. det finns alltid folk runt omkring annars, överallt och hela tiden. kan ju säg att jag njuter en aning av att bara själv för en stund. samt att få krama om min älskade katt Pelle.

det vart fyra dagar sen jag kom hem till Sverige. känns tråkigt att lämna London och konstigt att vara hemma, men väldigt bra på samma gång.   har haft en fin helg med vänner och karneval här i staden.

jag är en aning rotlös för tillfället och känner att det kommer bli väldigt mycket pendlande mellan hembyn och västkusten från och med nu - men det gör ingenting direkt.  åker tillbaka till Vittsjö redan ikväll, för att hoppa in och jobba på det gamla hederliga vårdhemmet imorgonbitti - vilket är super! är inte alls sugen på inte göra någonting alls.






BRIGHTER THAN SUNSHINE

jag planerade att packa och städa idag. men istället låste jag ute mig i förmiddags och kunde inte komma in förrän ikväll. vilket inte gjorde nånting, för istället fångade jag dagen med underbart sällskap och fint väder.  sen bjöd jag min brittiska och ena svenska familj på middag.  lovely!



picz. jag älskar sushi! äter det gärna och ofta.  a pitcher of snakebite at Walkabout (det slutar alltid med att vi glömmer bort att vi har glas och dricker därför direkt ur bringaren) och Josephine visar upp sin utklädda rumpa. samt var Liz väldigt fin på Kanada dagen. och en dag tog vi en picnic i Hyde Park med the Hives live i bakgrunden.







P'S BIRTHDAY PARTY



idag har vi haft födelsedags kalas för Phoebe som fyller 3 år.  lyckat och glatt med barn, tårta och kakor i massor.
ikväll tänkte jag sätta igång och börja packa ner mitt London liv, som jag kommer lämna om fyra dagar. mamma & Co kommer på en visit under mina sista dagar här, väldigt trevlig ska det bli - möter upp dem imorgon!

annars har det vart en riktigt fin vecka med vännerna. vi har tagit vara på den sista tiden tillsammans med snakebites på Walkabout i söndags, the Red Lion i måndags, the White Hart pub i onsdags och the Sun Inn igår, fredags.  de flesta av oss åker hem de kommande dagarna, så imorgon möts vi upp för brunch i Barnes för sista gången. det känns märkligt att inte riktigt veta när eller om man kommer ses igen.



SEND ME SOME LOVIN'



oh my. det är elva dagar kvar, sen åker jag hem igen - for good. jag kommer att sakna London och alla underbara människor jag lärt känna här nåt så fruktansvärt mycket - en fantastiskt bra tid har det varit.

lite bildregn ifrån de senaste veckorna.  den svenska midsommaren i Hyde Park var den bästa på länge. Patricia och hennes karl hälsade på i fem dagar, väldigt fint. och under tiden är det full rulle här i huset med barnen. vi skrattar, gråter, dansar, gnäller, skäller, leker, gapar och skriker med mera. åh vad jag kommer sakna dem.