15 APRIL 2011 - 20TH BDAY PRTY

här kommer ett litet bildregn ifrån firandet av Annas 20årsdag tidigare i år. fruktansvärt kul fredag kväll på klubben Proud i Camden <3


Simard och Ströander-Venäläinen.


Jessica och jag.


the tube, Central Line mot Camden Town.


flipflop Chuck/Adam, en supersöt Mikis och en cool Josephine.


jag själv och Ida - PÅ LYRET!


Jessica (som precis ska bryta ut sitt härliga HÖHÖHÖ-skratt) och fina Liz.
samt Matt som gör en tittut där i bakgrunden, haha.


denna bilden har verkligen fångat Anna i sitt sanna esse. LOVE IT! 
ps. ignorera min lökring.

SLOW CLUB - CHRISTMAS TV


TO FIX MY FAILURE

jag brydde mig inte överhuvudtaget över betyg och skola under gymnasietiden. det var verkligen det värsta jag visste, att behöva gå dit.  hur det kom sig att jag fick lov att ta studenten är fortfarande ett mysterium.
jag fick iallafall ett samlat betygsdokument som innehöll bland annat nio icke godkända ämnen. men det brydde jag mig inte heller om, och har inte tänkt på det alls - tills nu, för några veckor sen, då det gick upp för mig att jag faktiskt, kanske vill studera till en högre utbildning nångång i framtiden?  WHAT a shocker!

så efter ett möte med en väldigt kär studie- och yrkesvägledare, ska jag nu börja plugga upp mina betyg och skaffa poäng till ett giltigt slutbetyg! så kommande höst, vinter och vår kommer innehålla studier, samt jobb såklart.   Religionkunskap A står först på listan och jag börjar min distans pluggning på måndag den 19e, genom NTI-skolan.

visst ångrar jag innerligt att jag inte la manken till för fem år sen, eller att jag inte bytte linje när jag visste att jag vantrivdes för sex år sen.  men nu är jag iallafall bestämd och taggad för att lyckas - så det ska bli skoj!


ATT HITTA EN BEHÅ TILL KRÄSNA BRÖST

Patricia ligger i våningssängen och försöker hinna vila innan folket kommer hit och vinet börjas drickas - hon har cirka femton minuter på sig, och tittar samt upp en gång i minuten och påpekar att hon inte kan sova. går nog sådär.

det har vart en solig höstdag idag, och jag har strosat på kullerstensgatorna här i stan. hoppat in i alla dess omklädningsrum lite då och då i hopp om att hitta en behå att förälska mig i - jag hittade ingen. värdelösa passformer. sen en dos av Espresso House och kolonistugan.  nu behöver jag komma fram till vad jag vill ha på mig, sen får vi se vart vi bär av ikväll. är lika sugen på att sitta här i lägenheten och dricka mig trevlig, som att gå ut på en klubb och dansa.  återstår att se.EDITH PIAF


PARKGATAN 2
jag har haft att göra med jobb ett par dagar, och tar nu paus i Landskrona som kattvakt.  imorgon tänker jag åka till Malmö för lite puls och second-hand affärer!  

(tack vare det här tandläkarvädret som antagligen kommer hålla i sig i sådär sju månader till, har jag STOR lust att bryta min 'spara, inte slösa' pakt, som jag slagit med migsjälv - och åka till ett varmt ställe i höst.  ja, väldigt stor lust.)

GIPSY KINGS

det finns ett fåtal artister, album och låtar som mamma spelade om och om igen, hemma på Verumsvägen 17 för så många år sen, och som tar mig tillbaka till just den tiden.  the Gipsy Kings var en av dem, och det kändes fantastiskt fint att höra igen, sådär oplanerat på radion. glad blev jag.


I FOUND MY FEDORA. LOVE IT