THE ROYAL WEDDING

godmorgon!  igår vart London helt galet - helt fantastiskt vad mycket folk det var på gatorna för att fira det kungliga bröllopet.  jag själv firade i Hyde Park, där samlades ca 120 000 människor framför tre storbilds skärmar.  så fruktansvärt häftigt med allt hurrande och jubel!  och Kates bröllopsklänning, by Sarah Burton for Alexander McQueen - var nog den vackraste jag nånsin sett. 

i veckan har jag haft lite extra jobb som nanny i Barnes. har gått hur bra som helst, men gud vad det tar på krafterna att ta hand om barn.  jag säger då det. 

vi har bokat vår Paris resa! den 3-9e juni.  jag ska ta tåget ifrån London till Paris och möta upp Tisan och Lotta där, så den biljetten måste jag ta och kirra snarast.   oooh vad roligt det ska bli!
sen åker jag med dem hem till Sverige den 9e och stannar max en vecka. har inte riktigt bestämt mig för hur länge ännu.

min lördagstimma av jobb är avklarad - jag har gett barnen frukost, klätt på Phoebe och tagit hand om tvätten. hej o hå!    så nu beger jag mig till Jessica för att äta frulle och kolla film.  tror minsann jag köper med mig lite jordgubbar och nutella också.




OFF TO PORTSMOUTH

idag kände jag mig lite för lat för att orka dra ner banden på linnet när vi satt i Hyde Park och stekte - så jag ligger inne med snyggaste bonnabrännan. bra där! hemskt skönt med SOL OCH VÄRME dock, som vanligt!

min familj har åkt iväg över påskhelgen, så jag är alldeles själv hemma för tillfället - så fruktansvärt skönt!  får dock bara ikväll och imorgon bitti för migsjälv, men det är guld värt verkligen! skönt att det är tyst ibland.  
aw. precis innan jag begav mig ut idag, gav dem mig ett påskägg och pussar på kinden - så himla kärt.  (det där med pussar på kinden är väldigt vanligt här, men jag blir lika förvånad varje gång nån tar tag i mig o ska smacka till det på båda kinderna, haha)

imorgon åker jag, Jessica och Liz till Portsmouth och stannar i två nätter.  jag är spänd, det ska bli skoj att se lite av England.  jag ska se till att packa färdigt.  i'll be back on monday.   xx



MINI MIX



THE NAKED AND FAMOUS

PUNCHING IN A DREAM.


hej måndag.  den kommande veckan väntar vi oss sol och 20-23 plusgrader. UNDERBART!

jag saknar nära och kära hela tiden. ska bil så fruktansvärt kul att,
PAPAYA (pappa och ia/katarina) kommer hit 7-9 maj  och
SISSELA, JONNA OCH BEA kommer hit 13-16 maj -  fy vad jag längtar!



SHOPPAR FÖR ATT KUNNA SPARA

jag, syster Patricia och moster Lotta ska boka vår Paris resa alldeles snart - ska bli så himla roligt att åka dit! måste få ihop lite mer cash tills dess och eftersom jag tjänar sämre pengar än en kyrkråtta så har jag börjat sälja lite stuff på Tradera - ta en titt vettja! kanske finns nåt som ögat gillar?  pst. det kommer upp mer inom snar framtid.
så ja, min plan är att shoppa för att spara! haha - låter det rimligt?  köper det biligt, lägger ut det för auktion och hoppas på att det säljs för ett par kosingar mer än vad det köptes för.  katching.

anyway - vi gjorde 3 klubbar inne i city i fredags, låg lagom bakis med jordgubbar och nutella på en gräsmatta i Richmond i lördags och besökte Greenwich, åkte båt på Themsen och tog några härliga öl på söndagen.
och denna veckan har jag, jobbat som vanligt, tagit tag i mitt power walkande (även om min fot envisas med att fortfarande svullna och inte fungera helt hundra) och dem där träningsövningar på mattan efter promenaden! plus att jag har åkt lite hit och dit på jakt efter fynd att sälja.  hej o hå.
och snart är det helg igen - satan vad tiden går fort! 

nu ska jag sluta babbla för ikväll och kolla på No Strings Attached.
PUSSKRAM.





THE KING'S SPEECH

bra film! love this part:

SUNBURNT AND LOVING IT

jag är varm i huden efter all sol - underbart.  jag och Anna vart på lekplatsen med ett par av våra ungar idag.  sen har jag legat och stekt på en lila filt i Richmond Park ett par timmar.

ikväll ska jag ut och dansa i Piccadilly, imorgon blir det Portobello Market och babysitting och söndag hänger jag med Jessica, Janet och Stig till Greenwich.  känns som ett bra veckoslut!

ha det fint i helgen! hej o svej


happy weather forecast

idag har vart underbart soligt och varmt!  kan ju inte säg annat än att jag ser fram emot de kommande nio liknande dagarna:



The Asteroids Galaxy Tour

tycker tiden går alldeles för fort!  ibland är det helt ok för att jag längtar till datum, helger och kramar som komma skall, men ibland är det skit o pannkaka för att jag vill ta vara på det jag har nu så mycket jag bara kan - sakta ner lite.

har bestämt mig för att stanna i London och hos the Hendersons till mitten av Juli, sen åker jag hem till Sverige och flyttar antagligen in hos syster eller moster, så jag kan kramas obegränsat med min älskade och väldigt saknade Pelle.  känns väl bra att ha kommit så långt i min livsplanering iallafall (Y)

helgen har vart lite taco night och fest, mycket svullen fot, lite Westfield shopping, lite barnvakt, lite chill, lite 'jag-bajsar-på-mig-närsomhelst-tack-vare-den-där-jäävla-kinamaten', lite fotografering på Jessica + kläder ..



fyndade en så himla fin jacka hos traid (Textile Recycling for Aid and International Development) för endast £2.  loove it!


coming up this summer:


27-30 Juli!