1/3 HEARTBREAKING SHOE CRUSH

jag hade blivit så himla glad om jag hittat denna sko.
HJÄLP vad jag vill ha!


29/2 MORMORSRUTOR BECOMING MORMORSFILT, BY MEjag har inte visat vad jag gör stunder då tiden egentligen står still. under tågresor, i väntrum, en långsam hemmakväll eller nåt liknande. jag VIRKAR! det är så jäkla kul, och jag är mestadels besatt. det finns dock dagar då jag bara kollar på det för att jag inte orkar få kramp i tummen längre. men nästa dag är jag lika besatt igen.26/2 LOOKOFME-HEADERS

ikväll kom jag över mitt usb, som innehåller mina gamla blogginlägg (feb. 09 - dec. 10, som jag rensat bort härifrån), bilder mellan 2005-2010isch, och OFANTLIGT många headers som jag använt tidigare. haha, det är nästan så det är pinsamt, men jag bara MÅSTE dela med mig av några. fantasin flödade sannerligen oftare förr.


24/2 FLORAL, CREME, LACE, CROCHET

15/2 JOBB OCH SOL LÄNGTAN

det händer lite på jobbfronten, och jag hoppas att saker och ting kommer igång snart! troligtvis/förhoppningsvis/möjligtvis i mars månad.  i'll keep you posted.

jag har fått låna några sommarplagg av moster Lotta - känner att jag vill börja packa redan nu! om 18 dagar åker vi till solen! JEJ!13/2 LITE HIT OCH LITE DIT


det spelar egentligen ingen roll hur lite pengar jag har - det löser sig med shopping ändå.
skridskoåkning på Vittsjön, tillsammans med Sissela, Josefine, Nutte och Mattias.  som bambi på is ungefär, men ack så skönt!


jag är inne på tredje veckan av träning med Friskis och Svettis i Markaryd, och det är faktiskt jättekul! döjobbigt, men kul - och framförallt väldigt behövligt!
(visst är det fantastiskt störigt att de stavar gympa med j. jag har aldrig sett det någonstans förut. det ser jättefel ut! eller det är bara jag som ser konstigt? haha. sen att det fattas ett o och ett g på mitt efternamn är nästan för mycket)


den 12 februari fyllde Patricia 21 år - jag och mamma trollade ihop en tårta.


fredag, rosévin och catching up.


middag på Cats och bowling i hallen - one terrific evening!

11/2 EN ALLDELES UNDERBAR 20TALS FEST
9/2 WASTING, SPENDING, FINDING

de senaste två dagarna har jag rännt i Malmö och Hässleholm in och ut i butiker tillsammans med Calle. härligt tidsfördriv i vintersolen.  efter ett par kap har jag fått ihop till passande kläder och accessoarer, till lördagens 20 tals tema fest. det kommer bli så kul!


8/2 FILMJÖLKSLIMPA

HIMLA gott bröd. speciellt rostat! kallas filmjölkslimpa, men enligt mig är det min mormors limpa. grundreceptet ser ni nedan, fast egentligen kan man ha precis vad man vill i detta bröd. baka ledigt och kör på känn - det som passar smaken och baken!½ dl pumpakärnor, samt olja (till formen)
4 dl grovt rågmjöl
3 dl dinkelmjöl
½ dl krossat linfrö
1 dl havregryn
1 ½ tsk salt
1 msk brödkryddor (tex. anis, fänkål)
2 tsk bikarbonat
10 st torkade fikon, aprikos (eller annat valfritt)
1 dl valnötter
1 dl cashewnötter
5 dl filmjölk
2 msk rapsolja
2 msk flytande honung

(ugn, 175° - grädda i ca 75 min)