THREE MONTHS IN ENGLAND

tiden har gått så fruktansvärt fort. kan inte förstå att det faktiskt är tre månader sen jag drog mig västerut.  jag verkligen stortrivs i denna staden och känner just nu att jag inte alls vill åka hem om sex veckor.

min hostmum har vart bortrest i helgen, så jag har fått jobba och hjälpa min hostdad lite extra dessa dagar. vilket har vart helt okej, har haft mysiga stunder i lekparken, kollat pojkarna spela fotbollsmatcher, lite sånt.. och såklart stått för matlagningen.  (ibland vet man inte om man ska skratta eller gråta över att de flesta föräldrar i detta landet framstår som väldigt handikappade, när det gäller att ta hand om och spendera tid med sina egna barn)

i lördags vart jag på en inflyttningsfest i Fulham - fancy dress party. jag lånade en jättesöt körsbärsklänning av Jessica, sen kände jag mig utklädd och det fick räcka. t'was fuun!jag sitter på min heltäckningsmatta och packar in en massa sålda prylar som jag måste skicka innan jag åker iväg på fredag.  samt kollar lite Glee och ryser till vartenda avsnitt - dem sjunger fantastiskt fint! plus att det är väldigt töntigt bra.

SAFETY DANCE


FESTIVAL-SJUK

festivalen T in the Park i Skottland - HERREGUD säger jag bara - sinnessjukt bra line up. GE MIG!   och hallå! det är ju faktiskt helt otroligt vad bra band som kommer att spela på Peace and Love i Borlänge detta året - åh vad jag hade velat åka dit!   sen tycker jag att det är väldigt sorgligt att jag bryter min årliga tradition, att festivala på Siesta i kära Hässlehåla. för första gången nånsin missar jag denna fantastiska tillställning.  illa illa.

men som sagt, jag ska till Paris istället (en vecka kvar!)  och senare i sommar faktiskt upptäcka Emmaboda festivalen - skoj! ser fram emot att spendera de där sista dagarna i Juli med att tälta, bli lortig, festa järnet, röka vattenpipa, dansa och tälta med den rödhåriga piraten Jessica och den där kanadensiska token Elizabeth!GOODBYE DINNER

ikväll var vi femton personer som åt middag på Jamie's Italian på Westfield - väldigt god mat med fina fina människor. sorgligt nog vart det hejdå middag för Anna, som åker hem till Arvika på fredag.  jag kommer sakna henne.DON'T SAY WHAT, SAY PARDONefter en månad av intensivt säljande på Tradera, är jag nu inne på sista veckan tack o lov - har ju snart inga kläder kvar.

känner mig lite skruttig och klen ikväll. hosta, snörvel, osv.  aj aj i kroppen.  gonatt

BEB-BOP-A-LULA

saturday night och jag sitter barnvakt, känns helt okej. fast jag suktar lite efter en öl i solnedgången på uteserveringen vid Themsen - den är så jäkla nice.
annars har veckan funkat.  fyndat i några charity shops här nere på huvudgatan, matat ankorna med Phoebe, bakat paj med Rufus, diskuterat skräckfilmer med Max och haft det lagom skrikit därimellan - en ganska vanlig vecka och jag har uppskattat min egentid oerhört mycket.

natten fre-lörd sov jag och Anna över hos Jessica. jag och Jessica knyckte täcket ifrån varandra under nattens gång och Anna pratade sjukt mycket i sömnen.  jag vaknade mitt i natten av att hon skrek till om ett par kalsonger eller vad det var, satte mig upp blixtsnabbt och kände mig precis som ormen i Robin Hood när han vaknar av att Prins John gapar till i sömnen, haha - sådär galet sliten och trött med halvöppna ögon.

det vart varmt och härligt idag medans vi strosade runder i Notting Hill på Portobello Market. jag köpte endast ett oranget nagellack, en brownie och körsbär.
The Ryan O'Reilly Band håller alltid till där på gatan och spelar, väldigt bra skit!

GLADA TIDER

en sån underbar helg jag har haft med mina fina fina vänner - är så glad att dem kom hit på en visit! ♥  imorgon väntar en lååång dag, så nu ska jag ta igen sömn.  gnite.
A SPARKLING BIOGRAPHY


kan inte komma på senast jag läste en bok - det vart verkligen år och dag sen.
idag köpte jag mig denna och den verkar ganska intressant -  hejja mig!

UPCOMING FLIGHTS

tjabbatjena!  nu är alla kommande resor bokade och klara.  fredag 3e - torsdag 9e juni i Paris och torsdag 9e - tisdag 14e juni i Sverige.  LOVELY!


CHIRPY CHIRPY CHEEP CHEEP

det var verkligen underbart att ha pappa och Katarina här över tre dagar! ♥  jag är förvånad över hur mycket vi hann med.  Portobello Market, en bit mat vid Piccadilly Circus, Oxford Street, musikaffärerna i Soho, Waterloo station, kolla in Big Ben, London Eye och Buckingham Palace, mat i Chinatown vid Leicester Square (det var längesen jag skrattade så mycket som jag gjorde där), Camden Market, London bridge, Tower bridge, bomber och granater som sköts ifrån ett skepp i Themsen..  ja, vi hann med maaaassooor!  vi tog oss även hem till mig och hälsade på min fina lilla extra familj - väldigt trevligt!

i lördags, efter att pappa och Katarina åkt till hotellet för att sova kl. 7 på kvällen, helt slut som dem var!  då åkte jag till Westfield shopping centre och kollade bio med Anna och Ida. Water for Elephants, väldigt okej film - inte riktigt vad man väntade sig, vilket gjorde den mycket bättre!

sitter och trycker i mig hönökaka som dem så snällt hade köpt med sig - GOTT!  ska hoppa in i duschen och sen iväg för att möta Jessica för fika och lite sånt mys.

en sak till, om två dagar får jag äntligen krama om mina älskade vänner Sissela, Jonna och Beatrice!