27/3 PEPPAR, PEPPAR TA I TRÄ

så himla typiskt! att så fort man nämner att man aldrig blir sjuk och hur längesen det var man låg magsjuk, kräkte och bajsade på samma gång, och att det faktiskt bara hänt en gång i hela mitt liv! då ligger man där nästa dag och spyr som en katt. 
så min trevliga, lediga söndag kom till att bli rena kräk-mardrömmen. FY.  men nu, två dagar senare mår jag mycket bättre och prisar aptiten!  back on track and back to work tomorrow.


tidigare i eftermiddag. jag njöt av nyköpta jordgubbar i solen, längs med hamnen.


22/3 ETT BEHAGLIGT AVSLUT

det är ju konstigt, hur LITE pengar jag använder när jag faktiskt inte har några. om jag ändå kunde ha kvar det där fattig-tänket när lönen kommer. då hade jag kunnat spara miljoner!

idag lyxade jag till det med en after-work öl i Helsingborg, för mina kvarstående 80 kr. och det kändes fantastiskt bra!  lyckan kom över mig redan när vi stigit ut från fiket och ser att det fortfarande är LJUST ute (tack vare underbart teamwork med kollegorna och våra beslutsamma kroppar om att sluta tidigare än vanligt!)
vi satte oss, fyra tjejer, på Hamnkrogens uteservering med lagom varm luft, en stilla vind och doften av hav med våra fantastiskt goda öl och väldigt passande cigaretter, innan tåget tutade hemåt. och den sköna känslan av att känna sig färdig och klar för dagen sköljde över en. ett perfekt avslut på de konstant stående, gående och rullande 8-11 jobbtimmar!15/3 SKOR, JOBB, SNICKERS & TRÄNING

jobbandet har kommit igång. på Ebbas får vi schema månad efter månad - och resten av denna månaden har jag fullt med jobb där, vilket är jättekul såklart! och snart får jag schemat för April månad.
efter ett par dagar i Helsingborg är jag nu hemma för att bland annat kramas med Mange, jobba på vårdhemmet i helgen och träffa fina vänner.den senaste halvtimmen har jag stapplat runt i dessa fina skor som jag fick hem idag - och jag kan inte alls bestämma mig för vilka jag ska skicka tillbaka, för jag har tyvärr inte råd med allihopa. men ack vad fina och sköna!nu har jag tryckt i mig ett Snickers och är taggad inför träningen halv sju - seriös, javisst!

11/3 BACK HOME

hej! jag och Mange har sannerligen haft en otroligt skön och barbent vecka i Sharm. varmt, gott och fantastiskt vackert! jag måste säg att det känns hemskt ensamt utan honom vid min sida ikväll, efter så många dygn tillsammans. men åh vad härligt det har varit! och den solbruna hyn sitter som en smäck.
11/3 RYSLIGT BRA


Joshua Ledet med låten Jar of Hearts.
det bästa so far, från pågående American Idol!!

3/3 GOING ABROAD

imorgon lyfter det - nu är jag färdigpackad och VÄLDIGT redo för Egypten!
hej så länge