FLORENCE + THE MACHINE


LOPPIS FYND

under mina nyligen 11 dagar i Landskrona hittade jag SÅ mycket loppis fynd! där finns verkligen guldgruvor som Larssons lager, Röda korset, föreningen Malvan och annat skoj.
så förrutom allt pluggande, läsande, skrivande och att bli hjärntvättad av alla dessa religioner som jag verkligen blir helt knäpp på - förgyllde jag vissa dagar med doften av begagnade grajjor som gör mig så glad! jag kom hem med väskor, halsband, jackor, tröjor, skärp, klocka, klänning, LP-omslag och annat fint för absolut inga pengar alls. 
har inte riktigt orken till att fotografera allt, men lite tänkte jag visa:
MODEKUNGEN, LOOKBOOKS


THIS NEWLY IMPASSIONED SOULONSDAG DEN 5E OKTOBER

en liten samling som pryder mosters sovrum.
ända sen barnsben, har det första man gjort efter att ha anlänt till moster Lotta, och gör fortfarande - kliver in i garderoben och överblickar vartenda plagg! ska man stanna en stund så blir det ofta en massa provningar på det.

mormor Margot, fint uppklädd och sparar till långt hår. hon säger även att hon skulle
vilja börja bära sjalar som huvudbonad.


en träningstur längs med havet.


mitt första besök på Ebbas fik i Helsingborg, med syster Patricia.
som att stiga in i en gammal film.

för mycket godsaker med sig hem, men ack så fint!

BIRTHDAY GIFTS AND OTHER BARGAINS

FACTORY GIRLfilmen Factory Girl är från och med nu en av mina favoriter, jag fascinerades från början till slut.  berättelsen om Edie Sedgwick's liv från att hon kommer till New York och blir Andy Warhol's superstar, mode ikon, 60talets glamour och det typiska drogmissbruket.  Sienna Miller och Guy Pearce gör ett riktigt bra jobb i denna rullen.
HEY YA - MATT WEDDLE

jag satt bänkad framför Idol ikväll, och tyckte att Amanda gjorde utomordentligt bra ifrån sig när hon sjöng låten Hey ya by Outcast - vilket fick mig att tänka på denna underbara cover med Matt Weddle som jag hörde för första gången den 16 februari 2008, för att vara väldigt noggrann och smått hemlig. jag bara älskar den låten, orginal som cover.