30/1 EGYPT BOOKED!!

DEN 4 MARS ÅKER JAG OCH MANGE TILL EGYPTEN, SHARM EL SHEIKH - FÖR ATT STEKA I HELA SJU DAGAR! HELLO SUNSHINE! ÅH, VAD JAG LÄNGTAR! PUSS PUSS!


26/1 LILLEBRUR, FJORTON ÅR


26/1 OMBRE HAIR


idag vart jag hårmodell på Leep School of Hair i Malmö. det färgades ombre hair - style, alltså mörkt i hårbotten och ljust i topparna. jag är nog sämst på att fånga färgen på bild, men jag är iallafall hemskt nöjd!

21/1 FANCY YELLOW AND WHITE20/1 FOR YOU TO SEE

jag startade dagen med frukost och filmen 50/50,
det blev en blandning av skratt med munnen full av mat och tårar på Manges tröja.
YOU CAN'T HELP BUT LOVE THIS MOVIE!


18/1 MARLBORO LIGHT, VIN & FÖTTER

efter tre väldigt intensiva, men roliga dagar på fiket, längtade jag hem till rött vin, cigaretter och fotbad ("hem" i Landskrona = systers lägenhet. som jag behandlar som min egen när jag är här själv)
och den där lilla vuxen-känslan kom över mig ikväll och är helt fantastiskt ibland. att få röka vart man vill i lägenheten och ta ett glas vin, BARA för att jag känner för det. åh, det är fint det.   egentligen tycker jag inte ens om rött vin, eller att röka inomhus, om det inte är under en fläkt, utför ett fönster eller som i denna lägenheten, genom kakelugnen. men idag prisade jag detta äckliga beteende! och det är underbart att vara "vuxen" ibland.

imorgon åker jag till norra Skåne igen, för att jobba kommande fyra dagar på hemmet, där de gamla människorna bor. en riktig jobbvecka. jag gillar det.


13/1 PIXIE MARKET

älskar mixet, stuket, stilen på fotograferingen och stylingen. sjukt bra fång. man kan inte sluta vilja ha ifrån den här fantastiska webbsida! känns väldigt rätt och precis i min smak.   pixiemarket.com - feel free to start obsessing
12/1 SOMEBODY THAT I USED TO KNOW


11/1 PROVJOBB

min syster är så himla fin, på alla vis.  just denna gången handlar det om att hon ordnade provjobb till mig på hennes jobb, Ebbas fik i Helsingborg. jag provade på det igår, och det vart riktigt roligt! det är mycket spring och var inte en lugn stund på hela dagen, men med tjusig arbetsmiljö, härliga arbetskamrater och framförallt att få jobba med sin syster är ett stort plus i kanten! jag glömde helt bort att jag hade en fånig röd, typ, båt-hatt på huvudet under hela dagen. men ja, kul var det - och jag ska dit den 16de igen!

(jag har nog inte berättat om att jag provjobbade i Stockholm i november? det vart iallafall på Quality Hotel Globe, som konferensvärdinna. AS fint hotell, ÖVER trevlig personal och väldigt kul jobb, mycket som händer, många bollar i luften, fart och fläkt - och hur underbart hade det inte vart att kunna bo i Stockholm!? jag fick jobb där, som extrapersonal. och jag har gått och funderat sen dess över hur jag ska göra. men det får bli till att tacka nej, pga. att jag omöjligt kan överleva på ovetande timmar. synd som bara den. men det kommer en dag! en annan dag, någon annan gång.)

det finns inget jag längtar mer efter just nu, än en EGEN LÄGENHET. det var nästan precis ett år sen jag gav upp min etta för att flytta till London. och ska jag vara helt ärlig, så är jag väldigt trött på att bo under samma tak som en familj, engelsk som svensk.  så jag håller tummar, knän, fingrar och öron på att detta 50-tals fik ska gå vägen - så att det händer något snart! men jag måste säg till migsjälv hela tiden: DON'T JINX IT.


3/1 BEN HOWARD - OLD PINE


jag kan tycka att den är fin.

3/1 RAG & BONE / DYI PROJECT2/1 FAUX FUR


min fräsiga, nya, lite för stora, men snygga fuskpäls.
jag tycker verkligen om den.