the social network

jag fattar inte, att jag blev så överraskad, över att jag blev helt till mig av denna film. eller ja, hela grejen! sjukt imponerande, sjukt intressant, sjukt bra!  ja, verkligen sinnessjukt bra. haha.


ELLE - årsastro 2011

jag läste det här astrot i december, och kan inte få den personliga biten ur huvet.  den klaffade rätt på nåt vis. hoppas på den helt enkelt!

 


glansdroppar & silverbalsam


bästa köpen på länge!

scrollar, scrollar, scrollar. klick.


hej.  jag letar febrilt efter en värd-familj i London. går sådär. eller så är det jag som är för petig?  men som sagt, det ska ju kännas bra i magen. bra magkänsla är alltid bäst.  har lite smått panik, och känner mig lite smått stressad eftersom jag bara har min bostad kvar till den siste februari. men det får gå som det går. jag tänkte inte ge upp på ett tag iallafall.   i'll keep you posted!

HOT FUSS, love that album


new start

det har vart många nya starter det senaste året. den ena rensningen efter den andra. och nu talar jag om allt från kläder och halsband till kärlek och livsstil. det har vart många vändningar.  det tar väl aldrig riktigt slut det där med förändringar, bra som dåliga.  iallafall, så kände jag att min lilla sida kunde få sig en ny start också.  så hejdå till de senaste två nedskrivna åren.

jag kan klippa av mitt hår eller ett par nya jeans till shorts utan att blinka, och utan någon säkerhet om att det blir bra, så gör jag det ändå.  för att det känns rätt för stunden. men jag är även den som stannar upp, tänker för mycket och stoppar undan saxen igen. vad jag försöker säg är väl, att det känns bra med rensning, nya starter och att faktiskt våga ta tag i saxen ibland. kan knappt bärga mig för att uppleva vad det kommande året har att ge, bra som dåligt.

Love, M